Mesin las titik dua sisi otomatis

  • batré litium welder 20000RF

    batré litium welder 20000RF

    Lumaku pikeun pak batré kandaraan listrik, pak batré lampu jalan, modul batré mobil, kasaimbangan pak batré wahana, pak batré Scooter, catu daya mobile, ngamimitian modul pak batré, alat kakuatan pak batré, pak batré notebook, rupa produk éléktronik jeung kombinasi batré séjén. !

  • batré litium welder 20000RG

    batré litium welder 20000RG

    Metodeu pamakean anu leres tina mesin las titik otomatis batré nyaéta kieu:

    Salila las, posisi kutub mesin las titik otomatis batré kudu disaluyukeun heula, ku kituna lamun éléktroda kasebut ngan dipencet onto weldment nu, leungeun éléktroda tetep sajajar jeung unggal lianna.

  • Sapuluh sumbu sisi ganda mesin las titik

    Sapuluh sumbu sisi ganda mesin las titik

    Mesin las titik panangan tiasa tumpang tindih pelat baja karbon rendah, pelat stainless steel, sareng pelat alloy aluminium tina ketebalan anu béda-béda dumasar kana gaya sareng kakuatan.Numutkeun sumber kakuatan utama dipaké, éta dibagi kana frékuénsi kakuatan AC mesin las titik leungeun-diayakeun jeung frékuénsi panengah mesin las titik leungeun-diayakeun.