Produk

  • batré litium welder 20000RF

    batré litium welder 20000RF

    Lumaku pikeun pak batré kandaraan listrik, pak batré lampu jalan, modul batré mobil, kasaimbangan pak batré wahana, pak batré Scooter, catu daya mobile, ngamimitian modul pak batré, alat kakuatan pak batré, pak batré notebook, rupa produk éléktronik jeung kombinasi batré séjén. !

  • 110V 600A Litium Batre Pack Multifungsi rinci Tester Komprehensif

    110V 600A Litium Batre Pack Multifungsi rinci Tester Komprehensif

    Fitur Produk 1, kombinasi kontrol pamrosésan PC, dukungan data panyimpen ékspor format EXCEL, ngelingan data anu gampang.2, Hadir kalawan software test ngaropéa, ngarojong update online tur ningkatkeun, fungsi calibration.3, The maksimum arus circuit pondok nyaéta 8000A jeung arus ngurangan maksimum nyaéta 600A.4, Ngarojong sababaraha tés fungsi komprehensif kayaning tegangan, résistansi internal, ngurangan, overcurrent, panyalindungan circuit pondok, test dewan panyalindungan, jsb 5, ngarojong sagala jinis b ...
  • Lini produksi automation assembly batré litium (manned)

    Lini produksi automation assembly batré litium (manned)

    Pikeun kumaha ngajadikeun otomatis garis produksi motor kendaraan énergi anyar, urang tiasa ngawujudkeun tina aspék ieu.

    Tata perenah garis produksi motor kandaraan énergi anyar: Dina garis produksi assembly, jenis parabot geus ngonpigurasi nurutkeun aliran prosés, sarta parabot ieu alesan ngonpigurasi nurutkeun sarat tina wirahma produksi.Arah operasi kedah ngahiji, sareng jarak alat kedah sakedik-gancang.

  • garis produksi automation assembly batré litium

    garis produksi automation assembly batré litium

    Jalur assembly geus sadar automation tina sakabeh proses batré jeung modul loading, asihan, assembly, las, nguji sarta tumbu lianna, kalawan wirahma stabil.Dina tahap ieu, sistem deteksi otomatis, calibration otomatis tur sistem processing otomatis ditambahkeun dina hambalan konci produksi, nu sagemblengna ngagunakeun manipulator pikeun ngaganti manual operasi pajeulit tradisional jeung mastikeun stabilitas kualitas produk.Ayeuna, data operasi sabenerna nunjukkeun yén operasi sakabéh garis produksi aman tur stabil, efisiensi processing tinggi, sarta kualitas produk stabil.

  • Power Batre Pack Sistim Test komprehensif

    Power Batre Pack Sistim Test komprehensif

    Desain modular sakabeh mesin kondusif pikeun pamutahiran engké.

    Parangkat lunak komputer luhur / handap ngadukung pamutahiran online.

    Rojongan fungsi calibration.

    Ngarojong statistik waktu uji, produk alus, produk goréng jeung total jumlah tés.

    Ngarojong sagala jinis tés batré.Litium ternary, litium beusi fosfat, litium kobalt oksida, jsb.

    Papan kontrol utama ngadopsi CPU berkinerja tinggi, kalayan laju jalan gancang sareng kinerja stabil.

  • Visi alat nguji CCD

    Visi alat nguji CCD

    Sakumaha ngaranna nunjukkeun, inspeksi visual jeung inspeksi milik produk inspeksi.Produk naon waé tina sagala lapisan kahirupan tiasa dipariksa nganggo pamariksaan pamariksaan visual CCD.Dina industri, pamariksaan kalebet bagian anu penting, sareng pamariksaan manual produk henteu diperyogikeun deui.Ieu mah ngan saukur ngurangan biaya kuli, tapi ogé jadi leuwih efisien keur waktu pangiriman.

  • Sorter MFS-10H-SM

    Sorter MFS-10H-SM

    Proses pamisahan mesin asihan batré litium:

    Hurungkeun catu daya utama sareng hurungkeun beban.

    Hurungkeun saklar konci dina alat kontrol utama.

    Pencét jeung tahan switch dina alat kontrol utama pikeun ngarobah kaayaan gawé di sorter batré ti jeda ka jalan.

    Hurungkeun komputer tur ngajalankeun program test simulasi.

  • Sorter MFS-10G-SM

    Sorter MFS-10G-SM

    The sorter batré litium adopts struktur dahar otomatis tipe Hopper anyar, nu-speed tinggi na stabil, teu boga dampak na scratch on batréna, sarta cocog pikeun langsung manual sakabeh kotak dahar kotak bahan béda, sarta bisa ngalengkepan produksi uninterrupted.

    Panyortir batré litium 18650 ngadopsi detéktor résistansi internal anu precision tinggi sareng stabilitas tinggi pikeun bagian deteksi sareng mékanisme nyoco gancang sareng stabilitas tinggi pikeun bagian tuang.

  • batré litium welder 20000RG

    batré litium welder 20000RG

    Metodeu pamakean anu leres tina mesin las titik otomatis batré nyaéta kieu:

    Salila las, posisi kutub mesin las titik otomatis batré kudu disaluyukeun heula, ku kituna lamun éléktroda kasebut ngan dipencet onto weldment nu, leungeun éléktroda tetep sajajar jeung unggal lianna.

  • Stiker & Kode Scanning & Nyortir Sadaya-Dina-Hiji Mesin

    Stiker & Kode Scanning & Nyortir Sadaya-Dina-Hiji Mesin

    Produkna cocog pikeun las dina 18650 26650 21700 32650 pak batré kendaraan listrik, pak batré sapédah listrik, modul batré mobil, pak batré lampu jalan, pak batré mobil kasaimbangan, pak batré Scooter, catu daya mobile, ngamimitian modul pak batré, alat listrik. pak batré, panyimpen énergi catu daya pak batré jeung widang séjén.Santunan otomatis tina pin las, cooling cai sarta dissipation panas sirah las, éfék las geulis pisan, ilangna las palsu, deteksi las diri ayeuna, kualitas luhur-tungtung, awét, jaminan sataun, pangropéa lifelong!

  • Sorter MFS-10HM-ZDSL

    Sorter MFS-10HM-ZDSL

    18650 batré litium sorter dibagi kana: 2-tahap sorter, 6-tahap sorter, 10-tahap sorter jeung 20-tahap sorter (bisa disebut 2-kanal sorter, 6-kanal sorter, 10 channel sorter jeung 20 channel sorter).

  • Sapuluh sumbu sisi ganda mesin las titik

    Sapuluh sumbu sisi ganda mesin las titik

    Mesin las titik panangan tiasa tumpang tindih pelat baja karbon rendah, pelat stainless steel, sareng pelat alloy aluminium tina ketebalan anu béda-béda dumasar kana gaya sareng kakuatan.Numutkeun sumber kakuatan utama dipaké, éta dibagi kana frékuénsi kakuatan AC mesin las titik leungeun-diayakeun jeung frékuénsi panengah mesin las titik leungeun-diayakeun.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2